Europese Genie S-65 XC klaar voor lancering

De Europese versie van de Genie S-65 XC telescopische telescoophoogwerker is nu klaar voor lancering. Dit model zal in heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten worden verkocht.

De S-65 XC biedt 16,51 meter bereik met een platformcapaciteit van 300 kg en ongeveer 15 meter zijdelingse reikwijdte met de maximale platformcapaciteit van 454 kg. De unit is ook geschikt om tot 2,65 meter onder het maaiveld te werken.

De leveringen van de Europese regionale versie van de S-65 XC’s zijn gepland vanaf oktober, met een prototype dat volgende week op Platformers ‘Days in Hohenroda in Duitsland zal worden getoond. De S-65 XC zal ook het eerste telescopische XC-model zijn dat wordt vervaardigd in de fabriek van het bedrijf in Umbertide, Midden-ItaliĆ«.

Productmanager Zach Gilmor zei: “De nomenclatuur en de eigenschappen van de Genie XC (XtraCapacity) serie boomlifts biedt de gebruiker het grote voordeel van een gereduceerd aantal liftcycli, dus ook het aantal malen waarop materialen en gereedschappen op hoogte gebracht moeten worden. Meer met een machine kunnen doen levert een aanzienlijke tijdbesparing en verhoogde productiviteit op.”

Overig nieuws