Nieuwe huisstijl voor Nationwide Platforms

Nationwide Platforms in het VK passen hun logo en merknaam aan om aan te geven dat het nu deel uitmaakt van de Loxam-groep.

De wijziging bevat het Loxam Powered Access logo en de toevoeging van ‘A Loxam Company’ aan de naam van het bedrijf. Don Kenny, chief executive van Loxam Powered Access, zei: “Deze verandering viert de overname van Nationwide Platforms door de Loxam-groep en de fusie van Loxam UK en Nationwide Platforms. Dit alles om de grootste verhuuractiviteiten te creëren met een vloot van 10.500 machines via een netwerk van depots in het hele land.”

“In eerste instantie zal de nieuwe branding worden geïntroduceerd op onze website en onze marketing-, verkoop- en serviceliteratuur. In de komende maanden zullen onze machines, voertuigen en locaties worden bijgewerkt met de nieuwe branding. We zijn trots op ons nieuwe merk, dat past bij dat van ons moederbedrijf, maar ik kan onze vele klanten ervan verzekeren dat er geen verandering zal komen in de hoge kwaliteit van de dienstverlening die we willen leveren.”

Overig nieuws