Siesling investeert in Ruthmann hoogwerkers

Siesling bv, gespecialiseerd in specialistische reiniging en hoogwerker verhuur, gevestigd te Eelde in Groningen heeft een substantiële order geplaatst bij KWAK HOOGWERKERS, de Nederlandse importeur van Ruthmann hoogwerkers.

Het betreft de levering van een 2-tal hoogwerkers op vrachtwagenchassis en 2 hoogwerkers op chassis voor besturing met B rijbewijs. Siesling heeft al een aantal Ruthmann hoogwerkers in de verhuurvloot van de modellen T630, T540 , TB270 en TBR220 welke ingezet worden bij alle disciplines die door het bedrijf aangeboden worden.

Aan het verhuurgamma van Siesling worden nu de volgende machines toegevoegd: de Ruthmann T750HF met 75m werkhoogte en de T510HF met 51m werkhoogte op een wereldrecord houdend chassis van 18 ton, beide gemonteerd op een M.A.N chassis.

In de klasse tot 3.500kg max. laadvermogen worden 2 machines geleverd van het type TBR250 met een effectieve werkhoogte van 24,50 en een groot zijdelings werkbereik van 16,50m, beiden gemonteerd op NISSAN NV 400 chassis.

Op onderstaande foto wordt de deal bezegeld met een handdruk tussen eigenaren Luuk Siesling van Siesling bv en Guido van Gestel van Kwak Hoogwerkers bv. De afgebeelde foto betreft een TBR250 demonstratiemachine op een Mercedes Benz Sprinter chassis.

Luuk Siesling (L) en Guido van Gestel.

Overig nieuws