JLG wijst Riwal aan als exclusieve distributeur

JLG heeft Riwal aangesteld als exclusieve distributeur voor Kroatië, Slovenië, Bosnië-Herzegovina en Montenegro.

De in Nederland gevestigde verkoop- en verhuurgroep zal verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing, training en after-sales voor het volledige gamma JLG-hoogwerkers voor een breed scala van klanten, waaronder verhuurbedrijven, aannemers en andere eindgebruikers. Jon Tanjik is de country manager van Riwal voor Kroatië en Slovenië en heeft de algemene verantwoordelijkheid voor het account in de regio. Het bedrijf richtte zijn Kroatische operatie meer dan 10 jaar geleden op in Split en heeft nu een tweede locatie in Dugo Selo, in de buurt van Zagreb. Het heeft sindsdien een locatie toegevoegd in Ljubljana.

Karel Huijser, managing director van JLG voor de Europese regio, zei: “Riwal is al vele jaren een sterke en deskundige distributeur, die een uniek serviceniveau biedt en de beste klantervaring biedt. We zijn verheugd om ons partnerschap uit te breiden naar groeiende markten zoals Kroatië, Slovenië, Bosnië en Herzegovina en Montenegro. ”

Riwal-topman Norty Turner voegde hieraan toe: “We hebben uitgebreide expertise met het merk JLG in onze verhuurvloot en profiteren ervan de enige JLG-distributeur in Nederland en Polen te zijn. Onze zeer gemotiveerde teams op de Balkan zullen in staat zijn om de lokale apparatuur, die een groot potentieel heeft, uit te breiden, aangezien nieuwe apparatuuraankopen steeds vaker voorkomen naast de aanschaf van traditionele gebruikte apparatuur.”

Overig nieuws