Nieuwe Sales Directors voor Genie

Logo Genie Terex

Genie Europe heeft Thomas Meheust en Arjen Snijder aangesteld als regionale verkoopdirecteuren.

Meheust, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is vorige maand bij het bedrijf gekomen en rapporteert aan vice-president sales en marketing voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten, Jacco de Kluijver.  Meheust verhuisde in 2004 naar het VK – na een carrière in de Franse bouwsector. Hij was oorspronkelijk werkzaam als exportontwikkelingsmanager en werd later internationale divisiemanager. Hij kwam in 2015 bij de Franse hoogwerkerfabrikant ATN en werd eerder dit jaar door GGR Unic gerekruteerd als Europese salesmanager.

Thomas Mehuest

Genie heeft ook de veteraan Arjen Snijder benoemd tot verkoopdirecteur voor zowel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en voor strategische accounts. Hij voegt zich bij het bedrijf vanuit Riwal, waar hij eindverantwoordelijk was voor de verkoop van apparatuur, nadat hij in 2012 tot het bedrijf was toegetreden als internationale salesmanager, na eerder meer dan vijf jaar gewerkt te hebben bij de Duitse spinhoogwerkerfabrikant Teupen, waar hij verantwoordelijk was voor exportverkopen. Hij begon zijn loopbaan in 1999 bij het verhuurbedrijf Gunco, ging in 2003 over naar zusterbedrijf HDW – de Genie en Teupen-dealer voor Nederland – en vertrok in 2006 naar Teupen.

Hij rapporteert ook aan Jacco de Kluijver en neemt in Duitsland het stokje over van Lars Raagaard, die nu verkoopdirecteur is voor de Scandinavische regio.

Arjen Snijder

De Kluijver zei: “We zijn verheugd om Thomas en Arjen te verwelkomen bij het Genie-team. Zowel hun ervaring als hun reputatie in de hoogwerkerindustrie zullen uitstekende toevoegingen zijn aan ons sterke team van experts. Ik twijfel er niet aan dat we ons leiderschap blijven versterken en ons blijven concentreren op de vraag van klanten.”

Overig nieuws