Countdown naar Verticaaldagen Benelux 2018

Over 4 dagen is het zover en kunt u met hoge verwachtingen 3 dagen lang een bezoek brengen aan VERTICAALDAGEN BENELUX, EDITIE 2018. Dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 november heten 42 standhouders u en jou van harte welkom.

Er is op social media, en op deze site, al veel gezegd en geschreven over het nationale hoogwerker- en verticaal transport evenement dat op dinsdag 6 tm donderdag 8 november a.s. Plaatsvindt in de Evenementenhal te Gorinchem. Toch maar even een reminder om dit niet te missen evenement opnieuw onder uw aandacht te brengen.

Als bezoekers kunt u rekenen op heel veel noviteiten die fabrikanten en dealers/importeurs u te bieden hebben; zowel waar het hoogwerkers, verreikers, hefsteigers en mini rupskranen betreft, als ook op het gebied van toeleveranties en diensten voor onze industrie. Denk daarbij aan verzekeringen, financieringen, opleidingen, servicediensten, hef- en hijsmiddelen en ladingzekering.

Verticaaldagen Benelux is DE uitgelezen kans om te netwerken, banden aan te halen en te versterken en op informele wijze tot zaken te komen. Niet komen is geen optie !

Openingstijden alle dagen : 13.00 – 21.00 uur.
Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Heeft u nog geen toegangsbewijs ? Ga naar de volgende link en schrijf u in: https://lnkd.in/gnw2s4n

Registreren kan ook via de website www.verticaaldagen.com

Na aanmelding ontvangt u een gratis e-ticket.

Overig nieuws