Sinoboom Q-Line Series voor Gizo Verhuur

Liftstore by Sinoboom Europe heeft recent 100 stuks Q-Line elektrische schaarhoogwerkers geleverd aan de verhuurvloot van Gizo Rental. 

De vloot van Gizo Rental bestaat voornamelijk uit premium hoogwerkers en heftrucks, zowel in het kleine segment als het grote segment. De investering in Sinoboom Q-Line schaarhoogwerkers wordt gesteund & gestuurd door de algehele tevredenheid van onze klanten alsmede de eigen teams van Gizo Rental. De zeer eenvoudige bediening alsmede het gebrek aan storingen en stilstand zorgen ervoor dat Gizo Rental “machines verhuurt om mee te werken en niet om aan te werken”, zei het hoofd van het GIZO Service Team.

De eigenaar Agnieszka Niewinska: “De aanschaf van de volgende Sinoboom-machines in de Q-Line versie is een nieuwe stap in de lange termijn ontwikkelingsstrategie van Gizo.
Ons team met veel ervaring & kennis toonde de betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid van deze apparaten aan in de zwaarste bedrijfsomstandigheden. De zeer lage uitval van deze machines verhoogde de winstgevendheid van onze onderneming. Hierdoor kunnen we versnellen in onze investeringen en onze vloot snel aanpassen aan deze nieuwe hoge kwaliteitsstandaard die onze klanten verwachten van ons. Tevens zijn wij zeer tevreden met de technische ondersteuning van het EU-team van Liftstore by Sinoboom Europe. Het is een professioneel team van mensen met veel passie en energie.”

Erik Geene CCO: “Gizo is een zeer professioneel verhuurbedrijf in Centraal Europa, altijd op zoek naar de perfecte machines. Door de recente ervaringen met de nieuwe Q-Line Serie van Sinoboom gaat men de vloot in een heel snel tempo omvlaggen naar dit type schaarhoogwerker. Het verschil met de gerenommeerde merken is enorm, zowel geconstateerd door de klanten van Gizo Rental alsmede de eigen teams. Het is mooi om te zien dat de gekozen strategie zo snel zijn vruchten afwerpt en dat we door kunnen gaan met de gekozen strategie en ook gaan overstappen naar de andere segmenten binnen de verhuur van hoogwerkers, zoals de Ruw terrein schaarliften en de telescoop & knik-telescoop hoogwerkers. Tevens verwacht ik dat vele verhuurbedrijven door geheel Europa dit model zullen volgen. Wij als Liftstore by Sinoboom Europe team zijn er klaar voor! De kwaliteit & betrouwbaarheid van de machines is een gezamenlijk resultaat van het werk van ons team en waardevolle opmerkingen van onze klanten. Samen creëren we een “kwalitatieve revolutie” in het schaarliftsegment. Een compleet assortiment machines van de GN-serie met een hoogte van 5,8m tot 16m werkhoogte plaatst ons als marktleider in dit segment van hoogwerkers speciaal geproduceerd voor de verhuursector.”

Overig nieuws