Genie presenteert nieuwe accessoire

Genie biedt nu de Expo Installer-tool aan die is ontworpen voor werkplatforms van 6 voet (1,83 meter) en 8 voet (2,84 meter) op (knik)telescoophoogwerkers. Met de aftermarket accessoire voor binnen-gebruik kunnen bedieners borden, banners en decors op hoogte ophangen. 

Ideaal voor gebruik in congrescentra, arena’s, winkelcentra, theaters en andere locaties die gedecoreerd zijn met hangende versieringen, helpt deze nieuwe accessoire om de veilige productiviteit te maximaliseren tijdens het werken met Genie machines, zei het bedrijf. De accessoire is ANSI-gecertificeerd en is momenteel verkrijgbaar in Noord-Amerika. Het zal in de toekomst beschikbaar zijn in bepaalde gebieden van Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland, afhankelijk van CE-certificering en goedkeuringen voor landspecifieke regelgevingen.

De nieuwe accessoire bestaat uit een schuifbaan met twee trolleys die gecombineerd maximaal 108 kg kunnen vervoeren. De accessoire kan met verschillende tuigtypen worden gebruikt voor een eenvoudige en precieze plaatsing van decoratie op hoogte. Bij het heffen naar hoogte zorgen remblokken ervoor dat de trolleys niet verschuiven wanneer de machine in beweging is.

Overig nieuws