Multitel ontvangt Partnerlift award

PartnerLift heeft Multitel Pagliero uitgeroepen tot Beste Leverancier van het Jaar 2018, in de categorie Truck Mounted Platforms (autohoogwerkers) tijdens zijn jaarlijkse algemene vergadering.

Eerder deze maand zei Kai Schliephake, managing director van PartnerLift, na afloop van de bijeenkomst in Essen: “De winnaars zijn door alle leden gekozen. Elk lid moest verschillende aspecten van het product / de dienst in overweging nemen, zoals sales presence, serviceondersteuning, productkwaliteit en betrouwbaarheid.”

De prijs beloont Multitel Pagliero voor zijn toewijding aan klantenondersteuning en innovatie. “Multitel staat voor Italiaanse uitmuntendheid op het gebied van de bouw van autohoogwerkers en brengt voortdurend innovatieve oplossingen op de markt.”

Roberto Marangoni, directeur internationale verkoop van Multitel, zei: “We zijn vereerd dat we zo’n erkenning mogen ontvangen van een van de meest toonaangevende Duitse verhuurorganisaties. We zijn voortdurend bezig met onze klanten om producten en oplossingen van topklasse te bieden, met continue verbetering. Duitsland is een van onze belangrijkste markten en we kijken uit naar verdere kansen.”

Johannes Becker, de Duitse vertegenwoordiger van Multitel, voegde toe: “We bieden alle partners van de Partnerlift dagelijkse ondersteuning in het hele land.”

Overig nieuws