Klubb K20 Urban Truck

De Franse fabrikant van autohoogwerkers, Klubb, heeft een nieuwe volledig elektrische versie gelanceerd van zijn K20-hoogwerker op een Goupil G4 stedelijk chassis.

De nieuwe hoogwerker is volledig elektrisch met een lithium-ion fosfaat batterij pakket. Het chassis heeft twee eenvoudige A-frame stabilisatoren. De hoogwerker heeft een werkhoogte van 10 meter met een reikwijdte van vier meter en een platformcapaciteit van 120kg. De totale breedte is 1,5 meter en het voertuig bereikt een topsnelheid van max. 43 mijl per uur (69 km per uur).

Ontwikkeld in samenwerking met chassis bouwer Concepts and Communities (C & C), zegt Klubb dat de hoogwerker ideaal is voor schoonmaak- en onderhoudsbedrijven die werkzaam zijn in voetgangerszones of woonwijken, gezien het feit dat de hoogwerker geen uitstoot heeft en vrijwel geluidloos is.

Overig nieuws