Genie werkt trainingsprogramma bij

Logo Genie Terex

De nieuwe ANSI A92.22-normen voor veilig gebruik en de ANSI A92.24-normen voor training zijn op 10 december 2018 gepubliceerd. Om eigenaren van apparatuur en exploitanten uiterlijk op 10 december te helpen daaraan te voldoen, heeft Genie zijn trainingsprogramma’s voor bedieners aangepast om aan de vereisten te voldoen. Bijgewerkte programma’s omvatten: Genie Lift Pro Online Operator Training Program; Genie Lift Pro Train; en Genie Lift Pro.

“Deze nieuwe standaarden brengen een aantal belangrijke veranderingen met zich mee, met nieuwe vereisten voor supervisor-training en verbeterde training van bedieners,” aldus Scott Owyen, senior trainingsmanager van Terex, AWP. “Genie Lift Pro-cursussen zijn bedoeld om trainers, operators en supervisors op een efficiĆ«nte en effectieve manier op de hoogte te houden van de nieuwe normen, terwijl ze de veiligheid van hoogwerkers in de drukke werkomgeving van vandaag blijven bevorderen.”

“Wij zijn van mening dat de nieuwe normen een positief effect zullen hebben op de veiligheid in onze sector. Passende, hoogwaardige opleidingen moeten de voorhoede vormen van het bedrijfsplan van elke werkgever”, aldus Owyen. “Hoogwaardige trainingsprogramma’s voor bedieners moeten minimaal 3-6 uur in beslag nemen, inclusief het praktijkcomponent, afhankelijk van het aantal deelnemers.”

Naast de bijgewerkte trainingen voor bedieners, wordt er door het bedrijf een training voor supervisors ontwikkeld.

Overig nieuws