Manlift introduceert interactieve verhuur app

Het in het Midden-Oosten gebaseerde hoogwerkerverhuurbedrijf Manlift heeft een nieuwe verhuur-app gelanceerd in de Google Play en App Store, die nu beschikbaar is in die regio, inclusief Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, alsmede India.

Met de app voor mobiele telefoons kunnen huurklanten onder andere hoogwerkers bekijken, reserveren en huren. Klanten kunnen binnenkort hun volledige verhuuractiviteit in de app beheren en kunnen ook direct om hulp vragen via de livechat-functionaliteit. De app maakt deel uit van de digitale strategie van het bedrijf om nieuwe technologie aan zijn klantenbasis te introduceren en biedt nieuwe interactieve functies.

Managing director David King zei: “Dit online platform biedt onze klanten een digitaal hulpmiddel om hun manier van communiceren met ons te vereenvoudigen. We doen er alles aan om de beste klantervaring te bieden. We hebben een zelfbedieningsverhuurervaring die rijk is aan informatie en mobiel en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten waarvan we verwachten dat ze in toenemende mate op een meer digitale manier zullen werken.”

Overig nieuws