Goud voor Nationwide Platforms

Nationwide Platforms in het Verenigd Koninkrijk is bekroond met Gold IPAF Rental + na zijn jaarlijkse audit in december 2018.

Bekend in de branche als het onafhankelijke keurmerk voor verhuurbedrijven, wordt IPAF Rental + toegekend aan diegenen die zich kwalificeren als behorend tot de toplaag van verhuurbedrijven, zodat klanten zeker kunnen zijn dat ze de hoogste niveaus van service zullen krijgen.

Verhuurbedrijven worden om de 12 maanden gecontroleerd door een ISO 9001-hoofdauditor en getest om te voldoen aan de strengste normen voor training, advies, uitrusting en klanttevredenheid, opgesteld door een commissie van de meest ervaren spelers in de hoogwerkerverhuur.

De IPAF Rental + -audit is ontworpen om aan te geven waar en hoe bedrijven hun gezondheids- en veiligheids-, kwaliteits- en milieuprestaties kunnen verbeteren, toegevoegde waarde kunnen leveren aan verhuurbedrijven en tijd en kosten kunnen besparen door andere pre-kwalificerende vragenlijsten in te vullen.

De Gold-norm betekent dat Nationwide Platforms voorbeeldnormen heeft getoond die door IPAF worden erkend als een bedrijf dat aanzienlijke investeringen biedt om verder te gaan dan de minimumnorm. Simon Osborne, hoofd QHSE van het VK bij Nationwide Platforms, zei: “Nationwide Platforms heeft vorig jaar Silver bereikt, dus dit jaar wordt onze toewijding om normen te verhogen en te leiden met de beste praktijken binnen de sector bekroond met Gold.”

Overig nieuws