Orlaco voegt Empire toe aan het dealernetwerk van de VS

(L-R) Luke Lonergan van Empire, Dan McCallum van Orlaco en Paul Lonergan van Empire

Nederlandse kraancamera-specialist Orlaco heeft Empire Crane Company benoemd als dealer voor het Noordoosten van de Verenigde Staten.

Empire zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en service van camera- en monitorsystemen van Orlaco. Vanaf de oprichting in 2002 distribueert Empire ook Terex-kranen, Tadano Mantis telescopische rupskranen, Kobelco traliewerk rupskranen, Shuttlelift draagdek kranen, Manitex telescoop-autohoogwerkers, Wolffkran torenkranen en Magni verreikers. Het opereert vanuit drie vestigingen in Syracuse – New York, Bridgewater – New Jersey en Boston – Massachusetts.

Orlaco biedt een breed scala aan camera’s die speciaal zijn ontworpen voor kranen, waaronder lier- / takelaanzicht, achteraanzicht, laadweergave en Cornereye. Het bedrijf heeft hoofdkantoren in Barneveld, Nederland en Jasper, Georgia, VS, evenals kantoren in Ottobrunn, Duitsland en Kobe, Japan.

Orlaco’s senior netwerk development manager Dan McCallum zei: “Empire heeft goed geïnformeerde medewerkers in hun verkoop-, onderdelen- en serviceteams die onze klanten kunnen dienen en het product kunnen ondersteunen. We zijn verheugd om ze aan boord te hebben. ”

Empire Crane-onderdelenmanager Tim Mazzoli voegde toe: “We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat klanten op de hoogte zijn van de technologieën die werknemers kunnen helpen veilig te werken, ongevallen te voorkomen en de efficiëntie te verbeteren.”

Overig nieuws