Klubb trekt naar Israël

De Franse hoogwerkerfabrikant Klubb, heeft Moment Logistics aangesteld als installatiepartner en distributeur voor Israël.

Moment Logistics zal Klubb’s reeks van autohoogwerkers monteren en distribueren vanuit haar faciliteiten in Rishon Lezion, aan de zuidkant van Tel Aviv. Het bedrijf is ook een dealer voor Hidrokon mobiele- en knikkranen en biedt transport en zware transportdiensten aan. Het bedrijf heeft een vloot van mobiele werkplaatsen die volledige reparaties ter plaatse, herstel van defecten en service bieden.

Moment Logistics CEO Oved Ovadia zei: “Ik ben er bijzonder trots op dat ik verantwoordelijk ben voor het introduceren van deze opwindende producten op de Israëlische markt. Ik hou van de kwaliteit en robuustheid van Klubb-producten. Klubb is een echt vooruitstrevend bedrijf met een geweldig team dat oprechte aandacht besteedt aan de behoeften van zijn partners.”

Klubb-president Julien Bourrellis voegde toe: “We zijn erg blij om Moment Logistics te verwelkomen als onze nieuwe Klubb-dealer in Israël. We zijn er echt van overtuigd dat ze de hoge normen zullen bieden die door ons bedrijf worden verwacht op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid en een passie voor klantenservice.”

Overig nieuws