Franklin Equipment kiest voor Trackunit

Het in de VS gevestigde verhuurbedrijf Franklin Equipment heeft ervoor gekozen de telematicatechnologie van Trackunit over de hele vloot te installeren.

Dit wordt gedaan met de bedoeling om analytische gegevens uit de gemengde machinevloot te verzamelen waarmee Franklin zijn klanten een hoger niveau van service en betrouwbaarheid kan bieden. “Het doel van Franklin Equipment is om een ​​van de toonaangevende technologie- en datagedreven verhuurbedrijven te worden”, zegt Troy Gabriel, CEO van Franklin Equipment.

“Na een samenwerking met Skyjack en nu met behulp van hun Elevate-platform, werden we al vroeg in de implementatie geïntroduceerd bij Trackunit. Wij geloven dat hun partnerschap ons een concurrentievoordeel zal opleveren om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hen tijd en geld te besparen.”

Bijna 3.000 stuks apparatuur van Franklin gebruiken momenteel telematica, maar dit aantal zal tegen het einde van 2019 oplopen tot 10.000. Trackunit zal zijn OEM-relaties, evenals zijn eigen aftermarket-expertise, gebruiken om software en hardwaretechnologie te installeren op lichte en zware apparatuur over de Franklin-vloot. De software werkt op het back-end-platform van Trackunit en gebruikt Go en On als mobiele applicaties voor efficiëntie van monteurs en operators.

Jeff Cohen, President van Trackunit, zei: “Zoals we in de eerste paar maanden van de implementatie hebben gezien, wordt het een spannende reis. Franklin transformeert hun organisatie en daagt de huidige grenzen binnen hun branche uit.”

Overig nieuws