Nog een Duits depot voor Mammoet

Mammoet Duitsland heeft een nieuw kraanpark geopend bij Industriepark Mitte in Leipzig, Duitsland.

De nieuwe locatie zal verantwoordelijk zijn voor de kraan- en transportactiviteiten in de grotere regio Leipzig / West-Saksen en de regio Saale. Het ligt dicht bij het Duitse hoofdkantoor van het bedrijf in Leuna.

Managing director Jens Krawczynski zei: “De nieuwe Leipzig-kraanlocatie, die in lijn is met onze uitbreidingsstrategie, biedt verhuur van mobiele kranen in de regio Leipzig – Halle – Leuna. We investeren regelmatig in onze kraanvloot, die bestaat uit meer dan 100 mobiele kranen van verschillende groottes.”

Hoofd van kranen en transport René Xyländer voegde toe: “Vanuit Leipzig kunnen we onze kraan- en transporttechnologie binnen de kortste tijd naar de omliggende locaties mobiliseren. Voor onze klanten betekent dit een betere en vooral snellere beschikbaarheid van onze heavy lifting-technologie op hun bouwplaatsen. “

Overig nieuws