Grootste onderdelen order voor Genie ooit

Genie

Genie heeft de grootste order ooit ontvangen voor vervangingsonderdelen die is geplaatst bij de Europese afdeling door de Britse onderdelenspecialist IPS.

IPS zegt dat het de aanzienlijke investering – gelijk aan vier maanden aan aandelen – aan het uitvoeren is, zodat zijn klanten een minimale verstoring ervaren wanneer het VK aan het einde van de maand de Europese Unie verlaat.

Directeur Kevin Shadbolt zei: “Niemand weet zeker hoe de Brexit invloed zal hebben op toeleveringsketens, maar het is steeds waarschijnlijker dat het VK aanzienlijke verstoringen zal ervaren. We hebben IPS opgericht om het vinden en kopen van onderdelen gemakkelijk te maken voor eigenaren van hoogwerkers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Deze investering in echte Genie-onderdelen gaat er daarom om dat we trouw blijven aan onze leidraad. Eigenaren van Genie-hoogwerkers kunnen er zeker van zijn dat, wat de Brexit ook brengt, we ze de komende paar maanden kunnen bedienen.”

Genie senior parts manager voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Rusland, Phil Taylor voegde toe: “Eén van de redenen waarom we IPS hebben aangewezen als onze geautoriseerde onderdelenleverancier, is de hoge beschikbaarheid van onderdelen en een uitstekende klantenservice. IPS heeft de grootste bestelling van onderdelen geplaatst die we in de regio hebben ontvangen, wat zijn toewijding aan Genie en onze gedeelde klanten nog meer onderstreept.”

IPS, opgericht in 2001, is gevestigd in Telford, centraal Engeland, en is Genie’s geautoriseerde onderdelenleverancier voor het Verenigd Koninkrijk. Het is ook de officiële Britse onderdelenleverancier voor Hinowa, Ommelift, Grove Manlift, Manitou, MEC, BoSS en Pop-Up Products.

Overig nieuws