Hyva betreedt hoogwerkermarkt

Het Nederlandse kraan- en transportbedrijf Hyva is van plan om een ​​aantal autohoogwerkers via haar dealernetwerk aan te bieden.

Het bedrijf zou producten leveren in twee categorieën qua bereik: de AT-telescopische lijn met werkhoogten van 15 tot 28 meter en de AZ knikarm lijn met werkhoogten van 13 tot 29 meter. Een pick up versie is ook beschikbaar. De units zijn gebouwd door CTE en de eerste machine is de 20 meter AZ20.3 (de CTE Zed 20.3 HV) en zal beschikbaar zijn via het Hyva dealernetwerk, zowel in Europa als daarbuiten.

Davide Catellani, zakelijk directeur Cranes, zei: “Deze nieuwe hoogwerker-serie vertegenwoordigt het meest uitgebreide productportfolio in de industrie voor hef- en laadoplossingen. Dit onderstreept Hyva’s streven om onze wereldwijde klantenbasis te ondersteunen door een ​​breed scala aan toepassingen en marktbehoeften te dekken.”

Overig nieuws