Holland Lift deal voor GE

Benito Saporito van Holland Lift met Vicki Allen van AJ Access Platforms bij de Holland Lift HL330 E14

Het Britse bedrijf AJ Access Platforms heeft een deal van £ 2,2 miljoen gesloten om Holland Lifts te leveren aan General Electric (GE).

De eerste units bestaan uit de Holland Lift HL330 E14 elektrische schaarhoogwerkers, die zijn aangepast voor gebruik in de constructie en het onderhoud van nieuwe hallen op een van GE’s wereldwijde elektriciteitsleveringslocaties. De order volgde op het proces van 18 maanden om een ​​voorkeursleverancier van GE voor hoogwerkers te worden.

AJ Access’ sales manager Vicki Allen uit het zuidelijke gebied zei: “Na 18 maanden van hard werken en toewijding zijn we verheugd de verzending aan te kondigen van de eerste van de HL330 E14 Holland Lift machines die zijn aangepast voor GE. Met de hulp van Holland Lifts hoofd van engineering, zijn we erin geslaagd om alle specifieke vereisten voor deze zeer ongebruikelijke applicatie in te bouwen en waren we verheugd om vorige maand getuige geweest te zijn van het succesvolle testen en certificeren van dit aangepaste model. We verheugen ons op voortzetting van ons werk met GE in de komende jaren om hen te ondersteunen bij het aanbieden van de beste kwaliteit machines voor de bouw en het onderhoud van hun sites over de hele wereld.”

Overig nieuws