Genie upgradet websites

Logo Genie Terex

Genie heeft haar vier websites opnieuw gelanceerd: GenieLift.com, de site Genie Used Equipment, de Genie Lift Pro Operator Training-site en de Genie Tech Pro Service Training-site. De vier sites zijn bijgewerkt voor Noord-Amerika en omvatten de meest recente wereldwijde industrienormen, product- en dienstenaanbod, nieuwe functies, geconsolideerde navigatie en productfiltermogelijkheden. De sites zijn nu ook responsief.

“Het gezicht van sales en marketing is aan het veranderen”, zegt Aron Sweeney, senior marketingmanager van Genie – digitaal, Terex AWP. “Klanten doen meer online, van onderzoek en planning tot inkoop en training. Door onze huidige sites te vernieuwen om een ​​moderne, eigentijdse digitale ervaring te bieden, kunnen we nauwer verbonden blijven met klanten online – ze krijgen wat ze moeten weten, wanneer ze het moeten weten. ”

Features

De vernieuwde GenieLift.com-site biedt een verbeterde gebruikersinterface met geconsolideerde navigatie, snellere toegang tot kernproductinformatie en productfiltermogelijkheden, aldus het bedrijf. De site biedt ook toegang tot meer content, inclusief video’s, foto’s en artikelen over producten en diensten van Genie.

De reeks vernieuwde Genie-sites is momenteel alleen beschikbaar in Noord-Amerika.

Overig nieuws