Boels introduceert ClearSky in Europa

Boels

Het verhuurbedrijf Boels heeft 740 nieuwe JLG hoogwerkers en verreikers besteld, die allemaal zullen worden uitgerust met het ClearSky telematicasysteem van JLG. Hiermee is Boels het eerste bedrijf in Europa is dat het systeem gaat gebruiken.

ClearSky biedt real-time informatie over elke machine waardoor het bedrijf deze op afstand kan controleren en beheren en eventuele servicevereisten opspoort voordat deze een probleem veroorzaken. Ook worden met het systeem problemen opgespoord en worden zaken als de locatie, het gebruik, de brandstof- en batterijniveaus geverifieerd. De data kan worden geïntegreerd in de Boels ERP-software en wordt daarmee de basis voor meerjarige onderhoudsplannen. Alle gegevens worden via een beveiligd datacenter van JLG naar de verhuurlocaties van Boels verzonden, waar het realtime kan worden benaderd vanaf desktops en mobiele apparaten.

Voordelen voor de klant

Fleet operations director Guy Cremer zei: “Bij Boels Rental zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klantenservice te verbeteren, en we zijn blij om nieuwe wegen in te slaan. Door als eerste te werken met het ClearSky-systeem, kunnen we opvallen. De voordelen voor onze klanten zijn enorm, je zult merken dat problemen sneller worden opgelost omdat we niet noodzakelijk aanwezig hoeven te zijn om ondersteuning te bieden, we kunnen dit nu op afstand doen. ”

Karel Huijser van JLG voegde hieraan toe: “We zijn erg trots dat zo’n belangrijk bedrijf als Boels Rental onze oplossing toepast. Werken met Boels is ongelooflijk belangrijk voor JLG en toont aan dat er vraag is naar innovatieve en efficiënte aanbiedingen zoals ClearSky. ”

Meer nieuws over Boels Meer nieuws over JLG

Overig nieuws