Nieuwe directeur voor Manitou UK

Mark OrmondMark Ormond

Manitou heeft Mark Ormond aangesteld als de nieuwe directeur van Manitou UK, die de opvolger is van Jonathan Tapp die recentelijk het bedrijf heeft verlaten.

Ormond komt van Same Deutz-Fahr, de fabrikant van landbouwmachines, waar hij de afgelopen drie jaar directeur van de Britse distributieketen was. Hij heeft de afgelopen 25 jaar van zijn carrière doorgebracht in de markt voor landbouwmachines voordat hij in 1995 bij Thurlow Nunn Standen, distributeur van landbouwmachines, startte.

In 1997 trad hij in dienst bij de Zweedse materiaalfabrikant Väderstad als regionale verkoopmanager voor de operatie in het VK, en verhuisde twee jaar later naar het hoofdkantoor van het bedrijf in Stockholm om het verkoopteam te leiden.

In 2006 verhuisde hij terug naar het VK voor de Duitse aardappeloogstfabrikant Grimme als managing director van de Britse verkoop- en supportoperatie. Een jaar later vervoegde hij zich bij de Duitse fabrikant van landbouwmachines, Lemken, als algemeen directeur. Hij stapte over naar Same Deutz Fahr in 2015.

Ormond zei: “Ik ben zeer verheugd aan te sluiten bij aan Manitou en kijk uit naar de samenwerking met het team en ons dealernetwerk om het grote succes van het merk op de Britse en Ierse markt voort te zetten. Mijn achtergrond is landbouw, maar ik kijk er naar uit om te leren over de bouw- en industriesectoren en om te zien hoe ik waarde kan toevoegen aan dit zeer succesvolle bedrijf “.

Meer over Manitou

Overig nieuws