TCA Falcon spinhoogwerkers voor Galmon Singapore

TCA Falcon spinhoogwerkers voor Galmon Singapore

Het in Singapore gevestigde verkoop- en verhuurbedrijf Galmon heeft diverse TCA Falcon spinhoogwerkers in ontvangst genomen, waaronder naast de standaardmodellen ook modellen met rupsbanden en werkhoogtes tot 33 meter.

De nieuwe levering omvat onder andere de onlangs geïntroduceerde 33 meter Falcon FS330Z Vario die bijna 19 meter reikwijdte biedt op een hoogte van meer dan 10 meter. De nieuwe machine is uitgerust met een dubbele sigma-verhoging, telescopische arm en gearticuleerde jib, en een nieuw type in hoogte verstelbaar chassis. Ook is de machine voorzien van non-marking rubberen rupsbanden en Falcon Service Tool met diagnose op afstand en functiebewaking.

Vraag naar innovatieve en efficiënte oplossingen

Sales director Brian Falck Schmidt zei: “Galmon is een van de grootste huurspecialisten van Singapore, bekend om zijn ervaring, professionaliteit en toegewijde marktbenadering. We zijn vereerd en opgetogen om hun leverancier van spinhoogwerkers te zijn. Wanneer belangrijke bedrijven zoals Galmon onze Falcons kiezen, bevestigt dit de vraag naar innovatieve en efficiënte oplossingen. We verwachten dat deze levering slechts het begin is van verbeterde samenwerking en kijken uit naar toekomstige leveringen. “

Overig nieuws