Hoogwerkt groeit naar 800 hoogwerkers van Hinowa, JCB en Niftylift

Hoogwerkt voegt 75 Hinowa spinhoogwerkers toe aan vloot

De nieuwe Nederlandse hoogwerkerverhuurder Hoogwerkt heeft kapitaal opgehaald voor een vloot van 800 hoogwerkers. Daarvan staan er nu 400 in bestelling bij fabrikanten. De machines worden dit jaar en volgend jaar uitgeleverd.

De vloot bestaat uit schaarhoogwerkers tot 10 meter van JCB, spinhoogwerkers tot 17 meter van Hinowa en van Niftylift zelfrijdende kniktelescopen en aanhanghoogwerkers tot 17 meter. Naast de machines in eigendom, wordt er ook een inhuurassortiment aangeboden.

100% elektrisch

Hoogwerkt is opgericht in 2017 en koopt alleen hoogwerkers die voorzien zijn van krachtige Lithium accu’s en dus 100% elektrisch zijn. Vanuit die visie biedt Hoogwerkt naar eigen zeggen een hoog comfort door een full-options machine, een verkleinde CO2 uitstoot en verlaagde huurkosten.

Hoogwerkt levert haar afhaalassortiment vanuit 80 distributiepunten bij bouwmaterialengroothandels. De hoogwerkers staan op speciaal ontwikkelde machinetransporters van Henra.

Gecertificeerd IPAF opleidingscentrum

Ook voor opleidingen kunnen bedrijven bij Hoogwerkt terecht. Het bedrijf biedt deze namelijk aan als gecertificeerd IPAF opleidingscentrum.

Hoogwerkt is een initiatief van Arnold Grootveld en Jan Vriesinga.

Overig nieuws