Pierre Boels spreker op IRC Shanghai

Pierre Boels spreker op IRC Shanghai

Pierre Boels, CEO van Boels Rental en huidig ​​voorzitter van de European Rental Association (ERA), zal een keynote spreker zijn op de zesde International Rental Conference (IRC) in Shanghai op 26 november.

Boels werd opgericht in 1977 door zijn vader, waarna Pierre Boels Jr in 1980 toetrad tot het bedrijf. Hij nam het management over in 1996 en heeft een opmerkelijke uitbreiding gerealiseerd, van 20 vestigingen in 3 landen naar meer dan 400 vestigingen en filialen in 11 landen.

Boels Rental is nu een van de grootste en meest gerespecteerde verhuurbedrijven ter wereld. Met een omzet in 2016 van meer dan € 385 miljoen, verhuurt het bedrijf een breed scala aan apparatuur en is het actief in verhuur van feesten en evenementen. Boels heeft meer dan 9.250 hoogwerkers in zijn vloot.

Ervaring

De heer Boels, die midden in een tweejarige periode staat als president van de ERA, heeft een enorme ervaring met het uitbreiden van een verhuurbedrijf, het toevoegen van nieuwe producten en het doen van overnames. Zijn bedrijf bevindt zich ook in de voorhoede voor wat betreft het gebruik van nieuwe technologieën zoals telematica.

Hij voegt zich bij een sprekersopstelling die al bestaat uit senioren uit de verhuurwereld, waaronder:

Kurt Norris, Global Rental Director, Caterpillar;
Pat Fallon, Chief Operating Officer, Byrne Equipment Rental;
Jeff Eisenberg, Principal Consultant, Claremont Consulting.

Over IRC

IRC wordt georganiseerd door het International Rental News (IRN) -magazine, met ondersteunende organisaties IPAF en de afdeling Machinery Management & Rental van de China Construction Industry Association (CCIA). De conferentie vindt plaats de dag voor de Bauma China-tentoonstelling, beide plaatsvinden in Pudong, Shanghai. Gouden sponsor voor het evenement is Genie.

Overig nieuws