Genie Lift Guard Platform Mesh

Genie Lift Guard Platform Mesh

Wereldwijd beschikbaar in Q2 zijn de Genie Lift Guard Platform Mesh accessoires, ontworpen om te voorkomen dat voorwerpen uit de werkbak vallen. Met drie opties – halfhoog aluminium, aluminium in volledige hoogte en verwijderbaar geweven scherm – zijn deze eigentijdse mesh-accessoires ontworpen om bedieners te helpen hun gereedschap in de hoogwerker te houden tijdens het werken op hoogte.

“Losse gereedschappen, apparatuur en materialen op de bouwplaats vormen altijd een risico als het gaat om vallende voorwerpen bij het werken op hoogte”, zegt Marie Engstrom, productmanager van Genie, Terex AWP. “Objecten die vallen van hoogwerkers, kunnen resulteren in beschadigd of verloren materiaal, verminderde productiviteit en een verhoogd risico op ongevallen op het werkterrein, wat kan leiden tot letsel of ernstiger. Ons doel met de Genie Lift Guard Platform Mesh-reeks accessoires is om onze klanten effectieve methoden te bieden om bedieners, omstanders en eigendommen te beschermen, zonder de productiviteit te beïnvloeden.”

Compatibel met andere Genie accessoires

Om veilig werken op hoogte te verbeteren, zijn alle Genie Lift Guard Platform Mesh-accessoires compatibel met andere Genie veiligheidsaccessoires, waaronder de Genie Fall Arrest Bar, het Genie Lift Guard Contact Alarm en de Genie Operator Protective Structure.

De Genie Lift Guard Platform Mesh – Half en Full aluminiumaccessoires worden aangeboden in twee versies om optimaal te voldoen aan de behoeften van de klant op het werk. Ze zijn verkrijgbaar op 1,82 m of 2,44 m werkplatforms. Het Genie Lift Guard Platform Mesh – Half is ontworpen om de onderste helft van het platformoppervlakte van de vloer tot de middenrail af te dekken. Het Genie Lift Guard Platform Mesh – Full bedekt alle vier de zijden van het platform, van de vloer tot de bovenrail, zonder de bevestigingspunten van de lanyard op de rail te blokkeren.

Als een alternatief voor de aluminiumopties, is het nieuwe Mesh-Screen-accessoire van Genie Lift Guard ontworpen om het giekplatform in te kapselen en de onderkant, zijkanten, deur en het bedieningspaneel volledig te bedekken. Dit accessoire is speciaal ontworpen zodat niets uit de hoogwerker kan vallen. Het wordt vastgemaakt rond de middenrails van het platform met behulp van een haak-en-lus en bandjes rond de reling. Bedieners kunnen snel en makkelijk de hoogwerker via de ingang betreden en verlaten. Het Genie Lift Guard Platform Mesh – Scherm kan tot halve hoogte worden gevouwen, waardoor de bediener op elk moment op hoogte toegang heeft tot de middelste en bovenste rails.

Meer over Genie

Overig nieuws