Skyjack lanceert telematica oplossing Elevate

Skyjack lanceert telematica oplossing Elevate

De Skyjack-divisie van Linamar Corporation heeft een nieuwe telematicaservice geintroduceerd: Elevate, een volledig op maat gemaakte oplossing die speciaal is ontworpen voor off-roadverhuurvloten. De Elevate-oplossing van Skyjack werd gelanceerd tijdens The Rental Show 2018.

David Swan, productmanager bij Skyjack vertelt: “Het bouwen van een verbonden vloot is geen nieuw concept dat door Skyjack is bedacht.  Traditionele on-road bedrijven zoals vrachtwagenbedrijven maken al decennia lang gebruik van telematica, deze producten hebben goed gewerkt voor gebruik op de weg, maar die functies en dat kostenmodel werken niet voor off-highway-vloten. We hebben de belangrijkste gegevens van onze machines geïdentificeerd en hebben ons gericht op het leveren van waarde op elk model dat we bouwen van schaarhoogwerkers tot verreikers.”

De Elevate-oplossing

De Elevate-oplossing van Skyjack wordt aangedreven door Trackunit dankzij de samenwerking die begon in oktober 2017. Eén van de belangrijkste doelen van hun samenwerking was om aan de toenemende vraag naar machineconnectiviteit van OEM’s te voldoen en de aangesloten vlootdoelen van Skyjack-klanten te ondersteunen. Vanuit deze samenwerking hebben de twee bedrijven geluisterd, samengewerkt en Skyjack’s oplossing gelanceerd: Elevate.

Trackunit

Trackunit biedt al meer dan een decennium telematicaoplossingen specifiek voor off-highway en constructiehuurvloot. Ze werkten samen met Skyjack en ontwikkelden zowel off-the-line als retrofit-oplossingen om Elevate toe te voegen aan nieuwe en bestaande off-highway-vloten. Volgens Skyjack is de focus op flexibiliteit en de dynamische behoeften van de huurvloten van hun klanten een onderscheidende factor.

Mobile first

Elevate volgt een mobile-first filosofie en heeft naar eigen zeggen mobiele applicaties omarmd die helpen bij het verbeteren van veiligheid, productiviteit en gebruik voor verhuurbedrijven. “Door het gebruik van de Elevate ON en Elevate GO-apps, aangedreven door Trackunit, biedt Elevate een geïntegreerde en betrouwbare oplossing voor hele wagenparken. Verhuurbedrijven zijn in staat om meetbare voordelen en bruikbare inzichten te krijgen, en dit terwijl ze hun bestaande bedrijfsmodellen stroomlijnen.”

Meer over Skyjack

Overig nieuws