Eerste NIFTY HR12L “low weight” naar Advanced

Eerste NIFTY HR12L “low weight” naar Advanced

Advanced Access heeft als eerste de gloednieuwe HR12L (Low-Weight) van Niftylift, een volledig elektrische 12 meter kniktelescoop, toegevoegd aan zijn vloot.

Na het openen van een nieuw depot in Londen wil Advanced met deze machine voldoen aan alle eisen van de Low Emission Zone in die regio.

De HR12L is 1.79 m breed en weegt slechts 2540 kg, waardoor hij op een trailer kan worden vervoerd, resulterend in gunstige transporttarieven. Hij wordt aangedreven door AGM (onderhoudsvrije) batterijen die meer dan het dubbele van de capaciteit van zijn voorganger bieden, waardoor de werkcycli langer zijn en worden gemeten in dagen in plaats van uren. De HR12L bevat ook standaard een nieuwe ‘Hybrid’ ToughCage en de bekroonde SiOPS® van Niftylift.

“Keuze Niftylifts is een nobrainer”

John Corcoran, Managing Director bij Advanced Access Platforms, zegt: “Voor ons is het kiezen van Niftylifts een no-brainer om in Londen te werken. Ze voldoen allemaal aan de vereisten voor lage-emissiezones en de lagere machinegewichten betekenen dat we ze met kleinere wagens door de stad kunnen vervoeren, waardoor de kosten tot een minimum beperkt blijven.”

Overig nieuws