1,3 mln. werknemers met werkgerelateerde ziekten in VK

1,3 mln. werknemers met werkgerelateerde ziekten in VK

Boss Training in het Verenigd Koninkrijk, een belangrijke leverancier van IPAF-training, heeft de nieuwste cijfers voor letsel en ziektes op de werkplek verzameld van de Health & Safety Executive (HSE) om een ​​eigen analyse te maken.

De grafieken en diagrammen van Boss zijn ontworpen om een ​​beter begrip te bieden van de problemen die gepaard gaan met een gebrek aan goede gezondheids- en veiligheidspraktijken op de werkplek. Boss gebruikte een reeks onderzoeken in het VK vanuit de HSE, die beschikbaar zijn op de website van de organisatie, waaronder de Labour Force Survey, fatale verwondingen, niet-dodelijke verwondingen en arbeidsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Volgens Boss laten deze cijfers zien dat er in 2016/17 1,3 miljoen werknemers met werkgerelateerde ziekten in het VK waren.

“Deze ziekten zijn mogelijk vermijdbaar in gevallen waarin de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften niet zorgvuldig zijn opgevolgd. Meer zorgwekkend was dat in dezelfde periode 137 dodelijke verwondingen opduiken op het werk in het VK. ”

Gedetailleerd in de grafische weergave is de geografische informatie met betrekking tot deze verwondingen en ziektes, die aantoont welke delen van het land het grootste aantal verwondingen, ziektes en sterfgevallen leden.

 

Overig nieuws