Skyjack reflecteert op The Rental Show

Skyjack zet hun stempel op The Big Easy

Skyjack reflecteert op hun memorabele prestaties op The Rental Show in New Orleans en maakt zich al klaar voor 2019. De hoogwerker en verreiker-fabrikant bracht een team van internationale verkopers, marketing, productmanagers, Finance, IT, service en veiligheidsvertegenwoordigers bij elkaar voor dit driedaagse evenement.

Skyjack wist dat het belangrijk was om teamleden van verschillende afdelingen aanwezig te hebben, omdat er meerdere elementen nodig zijn om de eenvoud van zakendoen uit te stralen, iets waar Skyjack graag bekend om staat. “Ons team had dit jaar veel te presenteren en het was ons doel om onze gasten te betrekken bij elke fase van het evenement”, zegt Malcolm Early, vice-president van marketing bij Skyjack. Het aanbieden van gepersonaliseerde rondleidingen en hands-on demonstraties van nieuwe technologie op de Skyjack stand speelden daar een belangrijke rol bij.

Skyjack onthulde nieuwe producten op hun persconferentie, waaronder hun eerste compacte verreiker – de SJ519 TH, Elevate telematica – een oplossing voor off-road wagenparken, on-site operator training simulators om de toekomst van bedienertrainingen te demonstreren en de HoloLens VR-headsets om de voordelen van innovatieve technologie te tonen. Tenslotte presenteerde Skyjack ook de belangrijkste kenmerken van de volgende generatie Skyjack DC-schaarhoogwerker compleet met een nieuw, op ultrasoon gebaseerd Platform Proximity Alert (PPA) systeem.

 

Overig nieuws