Magni introduceert nieuwe cabine

Magni introduceert nieuwe cabine

Het Italiaanse merk Magni weet sinds een aantal jaar de markt te verrassen met innovatieve oplossingen. In 2017 wist Magni te imponeren met ongekende capaciteiten en vanaf nu komt daar een in hoogte verstelbare en kantelbare cabine bij.

De Magni RTH serie, de modellen vanaf de RTH 6.26 SH tot de RTH 6.46 SH, kan nu worden uitgerust met deze unieke cabine. De cabine kan hydraulisch maar liefst 1,5 meter in hoogte versteld worden. Gecombineerd met het traploze kantelbereik van 14° is de maximale ooghoogte van de machinist ruim 4,5 meter. Doordat de cabine van een Magni roterende verreiker een volzicht cabine is wordt werken op hoogte nog overzichtelijker.

magniverstelbaar01De machine kan met de cabine in verhoogde stand nog volledig bediend worden. Ook rijden in deze stand is geen enkel probleem.

Sinds de oprichting van het merk Magni biedt Collé Rental & Sales de verreikers van Magni aan binnen haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. De verkoop en service van de Magni verreikers in de Benelux verzorgt Collé vanuit een netwerk van lokale dealers.

Meer over Magni

Overig nieuws