Genie voor 1-2-3 Machineverhuur

Genie voor 1-2-3 Machineverhuur

Om aan de aanhoudende vraag van de markt te kunnen voldoen en voorbereid te zijn op de toekomst heeft 1-2-3 Machineverhuur bij HDW Nederland bv acht nieuwe Genie hoogwerkers besteld. Een groot gedeelte hiervan is begin maart afgeleverd en direct verhuurd.

Vier van de acht nieuwe hoogwerkers komen uit de nieuwe Genie XC-serie, robuuste machines met een hoge platformcapaciteit van maximaal 454 kg. Ook wordt het assortiment rupshoogwerkers aangevuld met drie nieuwe machines.

Voor het eerst schaft 1-2-3 Machineverhuur ook een Genie diesel schaarhoogwerker aan, de GS-5390 RT, voorzien van uitschuifbaar “super deck” met een lengte van 7,40 meter.

 

Het pakket van 8 nieuwe machines omvat de volgende modellen:
– Genie ruw terrein schaarhoogwerker, 17,95 meter – GS-5390 RT met super deck platform;
– 2x Genie rupshoogwerker, 15,75 meter – S-45 TraX met vier losse rupsbanden;
– Genie rupshoogwerker, 21,80 meter – S-65 TraX met vier losse rupsbanden;
– 2x Genie knikarmhoogwerker, 15,85 meter – Z-45 XC met groot platformcapaciteit;
– Genie hoogwerker, 27,90 meter – S-85 XC met groot platformcapaciteit;
– Genie hoogwerker, 40 meter – SX-125 XC met groot platformcapaciteit en smal X-chassis.

Genie en HDW

Jeroen Perin, directeur 1-2-3 Machineverhuur over de keuze voor Genie hoogwerkers: “Onze ervaring met de Genie TraX modellen zijn erg positief. Daarom kiezen wij nu wederom voor uitbreiding van onze vloot TraX machines en voor Genie om met de nieuwe hoge capaciteit (XC) hoogwerkers direct in te spelen op de vraag van de markt naar meer platformcapaciteit. Het is natuurlijk nooit genoeg, maar de stap van 227 kg naar 454 kg is zo flink dat Genie echt goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Daarnaast is het voordeel dat de Genie hoogwerkers met blauwe kleur goed passen bij onze huisstijl.”

Naast de keuze voor Genie hoogwerkers is er tussen 1-2-3 Machineverhuur en HDW Nederland de afgelopen jaren een uitstekende klant/leverancier relatie ontstaan.

Casper Kroon, accountmanager HDW, en Jeroen Perin, directeur 1-2-3 Machineverhuur

“Voor ons is het belangrijk dat de hoogwerkers die wij kopen snel leverbaar zijn, dat verwachten klanten ook van ons. Daarom is het prettig dat HDW de machines vaak in voorraad heeft en een goede technische ondersteuning biedt. Ook de ondersteuning d.m.v. technische productopleidingen zijn belangrijk voor onze onderneming” aldus Jeroen Perin.

Casper Kroon, HDW accountmanager Nederland Noord: “Als HDW zijn wij heel trots op deze plezierige samenwerking en de huidige rol die wij kunnen vervullen voor 1-2-3”

Overig nieuws