Nieuwe vice president voor Grove/Manitowoc

Nieuwe vice president voor Grove/ManitowocMark Hooper

Manitowoc heeft Mark Hooper aangesteld als vice president, sales – Noord-Amerika distributiemanagement voor Grove telescopische kranen.

In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor verkoop en productmanagement voor onder andere Grove ruwterrein, All Terrain en telescopische rupskranen in de regio, rapporterend aan David Hull, de verkoop van vice-president voor Amerika. Hij komt van AgroFresh, waar hij twee jaar lang manager was van Global Business Development.

Hij begon zijn loopbaan in 1994 bij Case New Holland als stagiair, groeide door binnen het bedrijf en werkte in verschillende functies, waaronder salesmanager, regionale marketingmanager, senior director marketing en uiteindelijk senior director regionale verkoop.

Hull zei: “Mark’s uitgebreide verkoop- en distributiebeheerervaring is een uitstekende match voor de klantgerichte, go-to-market-strategie van Manitowoc. Ik ben erg verheugd dat Mark ons ​​verkoop- en productmanagementinspanningen in Noord-Amerika gaat leiden.”

Overig nieuws