Platform Basket introduceert Spider 43T op Intermat

Platform Basket introduceert Spider 43T op Intermat

De Spider 43T  is een  rups spinhoogwerker met telescopische mast en jib tot een werkhoogte van 43 meter. De Spider 43T is in staat is om een platformbelasting van max. 330 kg te leveren en kan worden voorzien van een lier voor hijswerkzaamheden. 

Platform Basket blijft zich concentreren op zijn reeks spinhoogwerkers, waardoor het bedrijf een van de belangrijke spelers in de internationale industrie is geworden. Platform Basket spinhoogwerkers, met werkhoogten van 12 tot nu 43 meter, zijn uitgerust met een uitschuifbaar rupsonderstel en voorzien van eenvoudige en intuïtieve  bediening.

De reeks machines kenmerkt zich door stabiliteit en zijn gemakkelijk te vervoeren. De bedieningsfuncties, gecombineerd met compacte afmetingen die het werkbereik niet beïnvloeden, zelfs niet in kleine ruimtes, maken het een uitstekende tool voor bedrijven mensen die zich bezighouden met snoeien, onderhoud, schilderen en vele andere werkzaamheden die met standaard hoogwerkers niet of nauwelijks bereikbaar zijn.

Naast de Spider 43T zal Platform Basket ook de Spider 33.15, Spider 27.14 en de Spider 30T tentoonstellen op Intermat.

Overig nieuws