Isoli wijst partner aan voor Zuidoost-Azië

IsoliGiorgio Caberlotto, regionale verkoopmanager van Isoli

De Italiaanse autohoogwerkerfabrikant Isoli heeft VMD PTE aangesteld als nieuwe partner voor Singapore, Myanmar, Thailand en Bangladesh.

Michael Lee, CEO van VMD, zei: “We zijn erg blij dat we deze overeenkomst met Isoli hebben bereikt. Het stelt ons in staat om onze klanten een reeks kwalitatieve, hoogpresterende autohoogwerkers, bergingsvoertuigen en militaire eenheden te bieden die perfect passen bij onze bestaande portfolio van Iveco-producten. ”

Het Isoli-assortiment omvat telescopische hoogwerkers, met werkhoogten van 9 tot 36 meter, een groot aantal schuifkasten, kranen en bergingseenheden, samen met een reeks militaire voertuigen. VDM zal verantwoordelijk zijn voor alle verkopen, service en garantie voor Isoli-autohoogwerkers op de markt.

Giorgio Caberlotto (zie foto), regionaal verkoopmanager voor Isoli, zei: “Wij kennen VMD al vele jaren via onze partner Iveco Defense Vehicles. Het is goed gepositioneerd om via zijn netwerk verkoop, service en ondersteuning te bieden. Isoli is nu stevig gevestigd over de hele wereld en we geloven dat de samenwerking met VMD zal leiden tot een vertrouwd en succesvol merk in Singapore, Myanmar, Thailand en Bangladesh.”

Isoli zal binnenkort de eerste twee hoogwerkers leveren aan Singapore.

Overig nieuws