Boels levert standaard veiligheidsharnas bij hoogwerkers

Boels Rental levert voortaan standaard een veiligheidsharnas bij de verhuur van hoogwerkers. Het hoeft niet meer apart te worden besteld bij een huuropdracht. Boels Rental claimt hiermee haar verantwoordelijkheid als Partner in Safety. De extra service geldt in alle landen waar hoogwerkers verhuurd worden.

Safety first

Boels geeft aan: “We hebben een ‘safety first’ beleid en willen dat onze klanten 100% veilig kunnen werken met alle machines die we leveren; werken met een hoogwerker is absoluut veilig mits de juiste maatregelen zijn getroffen en de bediener zich aan de veiligheidsregels houdt. Het is in de verhuurmarkt niet vanzelfsprekend om hoogwerkers standaard inclusief veiligheidsharnas te leveren; wij zetten nu deze stap.”

Partner in Safety

Boels vervolgt: “Als Partner in Safety zoeken we steeds naar nieuwe manieren om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen op veiligheidsgebied. Zo biedt onze speciale opleidingstak Boels Training ook praktische IPAF hoogwerker trainingen waarbij binnen een dag een internationaal erkend certificaat behaald wordt. Het standaard leveren van veiligheidsharnassen is een uitbreiding op deze totaalservice in veiligheid.

Vrije keuze

Het veiligheidsharnas wordt geleverd in een speciaal ontwikkelde sealbag. Is de sealbag ongeopend, dan wordt het harnas niet in rekening gebracht. Zo heeft de klant altijd de keuze om het harnas wel of niet te gebruiken.

Overig nieuws