CTE voegt nieuw model toe aan de Zed range

CTE voegt nieuw model toe aan de Zed range

Tijdens de jaarlijkse dealer bijeenkomst heeft fabrikant CTE een nieuw model knik-telescoop hoogwerker op chassis gepresenteerd. Het betreft het type Zed 25 met een maximale werkhoogte van 24,6m.

De nieuwe CTE Zed 25

De nieuwe machine heeft een max. zijdelings werkbereik van 12m en een max. veilige werkbelasting van 230 kg. De hoogwerker heeft een totaal eigen gewicht van 3.500 kg. Het chassis is uitgevoerd met het door CTE zelf ontworpen S3 Smart Stability System dat een nauwkeurige controle van de positie, capaciteit en stabilisatie van de giek biedt.

Het eerste deel van de dealer bijeenkomst vond plaats in het klassieke auto- en autogeschiedenismuseum Museo Nicolis in Villafranca. Tijdens deze bijeenkomst kregen de dealers een intensieve analyse presentatie van de CTE product range, gevolg door een begeleide rondgang door het museum. Het tweede gedeelte van de dealerbijeenkomst was gericht op uitgebreide demonstratiesessies van de laatste nieuw CTE producten: de nieuwe CTE range van teleskoop- en knikteleskoop hoogwerkers die eind 2017 voor het eerst werden gepresenteerd. Tijdens de tweede dag van de bijeenkomst vond een uitgebreide rondgang plaats in de CTE fabriek in Rivoli Veronese, waar de dealers kennis konden nemen van de gemoderniseerde productieprocessen.

Overig nieuws