Nieuwe faciliteit voor Terex Utilities

Nieuwe faciliteit voor Terex UtilitiesWeergave van de toekomstige productiefaciliteit van Terex Utilities

Terex Utilities heeft plannen aangekondigd om een ​​ultramoderne productiefaciliteit te bouwen op een terrein van 55 hectare in Watertown, South Dakota, VS.

De nieuwe faciliteit huisvest alle bedrijfsassemblages, glasvezelproductie, verf en installatie voor het hoogwerkermaterieel, graafblokken en boren van het bedrijf. Door 10 faciliteiten te consolideren, zegt Terex Utilities dat het de productie-efficiëntie verhoogt en de doorlooptijden verbetert. Het bedrijf verwacht dat de activiteiten tegen het einde van 2019 bij de nieuwe faciliteit zullen beginnen.

Terex’ chief executive, John Garrison, zei: “Terex Utilities is een kernactiviteit in de portfolio van Terex Corporation. Met deze investering kan het bedrijf inspelen op de behoeften van klanten met een nieuwe faciliteit die de bedrijfsvoering vereenvoudigt, betere prestaties levert en een werkomgeving biedt die niet alleen toptalent zal aantrekken, maar ook een plek zal zijn waar mensen een lange loopbaan in de productie kunnen opbouwen.”

Vice-president Clint Weber voegde toe: “De productieactiviteiten onder één dak brengen, zodat materiaal en mensen nauwelijks meer hoeven te reizen, zal de doorlooptijd aanzienlijk verkorten, de interne communicatie verbeteren en teamleden meer toegang geven tot veiligheid, kwaliteit en management ondersteuning en middelen. We bouwen aan de toekomst.”

“De nieuwe faciliteit zal gebruik maken van de modernste productietechnologieën en automatiseringssystemen. Een LED-verlichtingssysteem zal bijvoorbeeld Bluetooth- en LED-pulssignaalsystemen integreren om ons in staat te stellen nauwkeurig de stroom van onderdelen door de productie te volgen. Deze faciliteit zal ons helpen het talent aan te trekken dat we nodig hebben om te blijven groeien, innoveren en onze sector te leiden.”

Overig nieuws