Skyjack breidt bereik uit naar Fleet Professionals

Skyjack breidt bereik uit naar Fleet Professionals

Skyjack is verheugd een nieuw partnerschap aan te mogen kondigen met de Association of Equipment Management Professionals (AEMP). Deze nieuwe partner vertegenwoordigt fleetprofessionals die werkzaam zijn in de bouw, nutsbedrijven en elke bedrijfstak die zware apparatuur vereist, zoals hoogwerkers en verreikers.

“Toen Skyjack hoorde van het strategische partnerschap bij AEMP, wisten we dat het iets was waaraan we wilden deelnemen,” zei Malcolm Early, vice-president marketing bij Skyjack. “Onze eenvoudige manier van zaken doen met attitude betekent dat we de doelstellingen van onze klanten opnemen in onze eigen doelstellingen. Dit was de drijvende kracht achter ons ELEVATE-telematicaprogramma en dat doen we nu weer met deze strategische samenwerking.”

AEMP bevordert wat de associatie een Equipment Triangle noemt, die zich richt op open communicatie tussen fabrikanten, distributeurs en eindgebruikers. Dit concept is afgestemd op de Stepping Stool-strategie van Skyjack’s moedermaatschappij Linamar oftewel het betrekken van klanten, werknemers en stakeholders bij het besluitvormingsproces.

Stan Orr, president en CEO van AEMP, zei: “We zijn consequent op zoek naar partners die grenzen verleggen en waarde blijven toevoegen aan onze branche. ELEVATE biedt onze leden de kans om de efficiëntie en bottom-line te verbeteren. We kijken er dan ook naar uit om onze leden verder te informeren over de producten en diensten die Skyjack te bieden heeft.”

Early vervolgt: “We kijken uit naar dit samenwerkingsverband. Een vereniging van deze grootte zal Skyjack helpen meer betrokkenheid te genereren bij wagenparkbeheerders en eindgebruikers die op hun beurt zullen zorgen dat leden van AEMP inzichten en oplossingen van Skyjack krijgen.”

Overig nieuws