Trackunit voltooit acquisitie Satrak

Trackunit SatrakJoergen Raguse van Trackunit (L) met Satrak-eigenaar Dan Walton

Het Deense telematicabedrijf Trackunit heeft de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde telematicaprovider Satrak overgenomen.

Satrak heeft zijn hoofdkwartier in Leeds en heeft 23.000 voertuigen voorzien van een tracking- en telematicasysteem in het hele land. Het bedrijf blijft opereren vanuit zijn basis in Leeds en zal zijn activiteiten geleidelijk overzetten naar het merk Trackunit.

De overname doet Trackunit’s geïnstalleerde telematica-eenheden groeien naar meer dan 300.000 voertuigen wereldwijd. Trackunit heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend met Skyjack voor de aansturing van zijn Elevate telematica en remote bewakingssysteem – klik hier voor meer informatie.

Trackunit-topman Jørgen Raguse zei: “Met de overname van Satrak, versterken we onze positie op de Europese markt voor telematicaoplossingen. Satrak heeft een indrukwekkend klantenbestand en ook een bekwame en toegewijde werknemersgroep. Hun sterke marktpositie in het Verenigd Koninkrijk met een aanzienlijke kennis van telematica vormt een aanvulling op ons bedrijf. De combinatie van Trackunit en Satrak zal ons gezamenlijke klantenaanbod in de toekomst versterken.”

Satrak-eigenaar Dan Walton voegde toe: “Ik ben trots op wat Satrak heeft ontwikkeld als het gaat om toegewijde en getalenteerde medewerkers, productaanbiedingen en waardevolle klantrelaties. Ik denk dat dit een goed moment is voor ons om een ​​sprong in de toekomst te maken door deel uit te maken van een grotere internationale organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor Satrak de juiste zet is op het juiste moment.”

Overig nieuws