Snorkel benoemt Franse dealer

Snorkel heeft Acces Industrie Sales aangesteld als haar officiële distributeur voor Frankrijk.

Acces Industrie Sales is opgericht in 1997 en maakt deel uit van de Acces Industrie Groupe, die ook verhuurbedrijf Acces Industrie omvat. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Tonneins, in het zuidwesten van Frankrijk, en heeft een vloot van ongeveer 5.000 hoogwerkers en verreikers op 29 locaties met ongeveer 350 werknemers. De overeenkomst werd officieel aangekondigd op Intermat.

Snorkel-topman Matthew Elvin zei: “In Acces Industrie Sales geloven we dat we een distributiepartner hebben gevonden die de behoeften van het Franse klantenbestand echt kan ondersteunen. Hun bestaande netwerk biedt een robuuste landelijke dekking en ze hebben een zeer gemotiveerd, klantgericht team dat de markt begrijpt. We zijn erg blij om Acces Industrie Sales officieel te mogen verwelkomen in de Snorkel-familie. ”

Acces Industrie algemeen directeur Pascal Meynard voegde toe: “We zijn erg blij met deze samenwerking, die gebaseerd is op een echte samenwerking met Snorkel, een gevestigd merk met een internationale reputatie. Deze samenwerking geeft Acces Industrie Sales een impuls, die toegang biedt tot een kwalitatief hoogstaand assortiment om te promoten, en Snorkel zal profiteren van een sterke aanwezigheid in Frankrijk dankzij ons grote commerciële en technische netwerk. Dit is een echte samenwerking tussen de teams Acces Industrie en Snorkel, omdat we allebei dezelfde waarden en doelstellingen delen – om producten van hoge kwaliteit, een hoge klanttevredenheid en een responsieve technische expertise te leveren. “

Overig nieuws