Enorme materieelveiling Ritchie Bros. in Moerdijk

Op 17 en 18 mei gaat Ritchie Bros. op haar terrein in Moerdijk een enorm aanbod van zware machines veilen. Momenteel zijn er ruim 1.800 bouwmachines, trucks, kranen, hoogwerkers en andere items van diverse topmerken opgenomen in de veiling.

Het belooft een spectaculaire materieelveiling te worden, zegt Ritchie Bros. “Het aanbod wordt stuk voor stuk in vlot tempo verkocht aan de hoogste bieders, zonder minimumprijzen. Bieders kunnen eenvoudig via www.rbauction.nl/moerdijk machines van hun favoriete merken vinden en op locatie of live via de website meebieden.”

Meer dan 300 hoogwerkers, schaarliften en verreikers

Het aanbod van hef- en hijswerktuigen is opvallend groot. Zo zullen er meer dan 200 zelfrijdende (knik) telescoophoogwerkers en schaarliften geveild worden van de merken JLG, Genie en Haulotte.  Ook zijn er een 40-tal verreikers beschikbaar van verschillende merken, meer dan 60 vorkheftrucks en een aantal mobiele kranen.

Klik hier voor het totale aanbod van hef- en hijswerktuigen.

Bij Ritchie Bros. veilingen kunnen geïnteresseerden items komen bekijken en testen tijdens de kijkdagen, die in dit geval tussen 14 t/m 16 mei plaatsvinden. ‘Iedereen is welkom om tijdens de kijkdagen en de veilingdagen te komen kijken. Om deel te nemen aan de veiling is een kosteloze en vrijblijvende registratie nodig. Veel machines worden langs het veilingpubliek gereden terwijl ze verkocht worden door de veilingmeesters’, aldus het veilingbedrijf.

Geen minimumprijzen op materieelveiling

Bij Ritchie Bros. veilingen gelden geen minimumbiedingen of vastgestelde prijzen. Tijdens veilingdagen worden dus alle items, een voor een, aan de hoogste bieders verkocht, ongeacht de prijs. Men kan op een of meerdere items naar keuze meebieden.

Overig nieuws