CTE lanceert 18m

CTE in Italië heeft een nieuwe telescopische autohoogwerker met een werkhoogte van 18 meter geïntroduceerd. De B-Lift 18 volgt op een herontwerp in het assortiment aan het begin van 2017 na de introductie van Euro 6-trucks op de markt.

Het model volgt de gevestigde CTE B-Lift 17, maar is langer en is uitgerust met het S3 Smart Stability System van de fabrikant.

Hij bereikt een werkhoogte van 18 meter, heeft een maximale reikwijdte van 13 meter en een capaciteit van 300 kg in de werkbak. De telescopische arm heeft drie elementen: hoofdmast + twee telescopische uitschuifdelen, rotatie van 540° draaikrans, soepele proportionele bedieningselementen met versnellings- en vertragingshellingen, motorstart- / stopbediening vanaf de werkbak en de grond, en automatisch motortoerentalmanagement.

De B-Lift 18 is geschikt voor een reeks toepassingen en kan werken aan gevels voor schilderen of reinigen, onderhoud van straatverlichting en windturbines en de installatie van reclameborden, onderhoud van gebouwen en restauratie.

Het S3 Smart Stability System zorgt ervoor dat de voorste stabilisatoren in een oneindig aantal posities kunnen worden geplaatst en dat de achterste stabilisatoren in vorm kunnen worden vastgezet.

Overig nieuws