Franse fabrikant KLUBB laat opnieuw van zich horen

De KLUBB K42p Tractor

Onlangs werd de in Engeland gevestigde hoogwerker specialist CPL, Cumberland Access Ltd, overgenomen door de Franse hoogwerker fabrikant Klubb.

In nauwe samenwerking met KLUBB brengt CPL nu een nieuwe hoogwerker innovatie op de markt die zich richt op de agrarische sector.

De nieuwe innovatie heeft als type aanduiding K42p Tractor. De hoogwerker biedt een werkhoogte van 15m met een zijdelings werkbereik van 8,2m en een werkbelasting van 200 kg in het 1-persoons werkplatform. De hoogwerker/trekker conversie is in nauwe samenwerking tussen CPL en KLUBB ontwikkeld. De machine is speciaal ontworpen om werkzaamheden op hoogte binnen de agrarische industrie, op veilige wijze, het hoofd te kunnen bieden.

Ook kan deze machine heel goed ingezet en toegepast worden binnen de sector boomkwekerijen en groenvoorziening. De hoogwerker kan worden bediend met uitgeschakelde motor van de trekker, door gebruikmaking van de  “KLUBB Green Pack” technologie.

De K42P Tractor  is direct uit voorraad leverbaar en wordt geïntroduceerd op The Arb Show die op 11 en 12 mei gehouden wordt op The National Arboretum te Westonbrit, UK.

Overig nieuws