Meer dan 173.000 bezoekers voor Intermat

In totaal bezochten 173.300 bezoekers de Intermat-show in Parijs, vorige maand, waarbij de organisatoren beweerden dat het werd gehouden “te midden van duidelijke tekenen van economisch herstel en in een kenmerkend bedrijfsklimaat”.

Van de totale bezoekersaantallen zei beursorganisator Comexposium dat 30% afkomstig was van buiten Frankrijk, uit 160 landen. Er waren 1.400 exposanten. De bezoekersaantallen waren licht gedaald ten opzichte van de 183.000 tijdens de vorige editie van 2015, maar dit had te maken met industriële acties in Frankrijk gedurende de week van de show.

Comexposium zei dat het evenement een “levendig evenement was, dat de groeiperspectieven bevestigt van een sector die wordt aangedreven door innovatie en die zijn zinnen heeft gezet op de toekomst”.

Isabelle Alfano, directeur van de beurs, zei: “Tijdens deze editie was de introductie van de nieuwe zakelijke vergaderdienst een groot succes. De meer dan 3.000 geregistreerde bedrijfsmatches leverden het bewijs van de nieuw gevonden vitaliteit van de markt en van de relevantie van onze aanpak om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.”

Overig nieuws