Dinolift lanceert eerste hoogwerker op 3.5 tons chassis

Dinolift lanceert deze week haar eerste hoogwerker op een 3,5-tons chassis in het VK.

De Dino 230VT wordt voor de eerste keer getoond op Vertikal Days 2018. Het is een rechte telescoophoogwerker met een werkhoogte van 23M. De hoogwerker is gemonteerd op een chassis van 3,5 ton en vereist een rijbewijs van klasse B. De eerste 230VT is gemonteerd op een Mercedes Benz Sprinter 314CDI.

Functies omvatten intuïtieve bedieningselementen, automatische nivellering, een eenvoudig instapmodel met antisliptrap en drie opvijzelopties. De machine is ontworpen voor de verhuursector, wat betekent dat hij in verschillende omstandigheden en temperaturen kan worden gebruikt. Uitgebreide servicedocumentatie en beschikbaarheid van reserveonderdelen zijn ook door de fabrikant gegarandeerd.

De Dino 230VT is uitgerust met de volgende generatie giek van de fabrikant die duurzaam en lichtgewicht staal gebruikt om de prestaties te optimaliseren zonder het totale gewicht te vergroten. De telescoopcilinder bevindt zich in de arm, zodat deze effectief wordt beschermd tegen vuil en beschadiging. Het vermogen van de giek is ontworpen om een ​​concurrerende werklast en hefvermogen te bieden.

Overig nieuws