ZTR Control Systems nieuwste lid ERA

ZTR Control Systems is het nieuwste lid van de European Rental Association (ERA) geworden.

Het bedrijf zei dat het er trots op is om een ​​van de slechts twee telematicabedrijven te zijn om lid te worden van de vereniging. “We zijn zeer verheugd dat we worden aanvaard als ERA-leden en waarderen de kans om sterke wereldwijde relaties op te bouwen via deze internationale organisatie. Dit is een belangrijke stap voor ZTR die in lijn is met onze 2020-visie, om verder uit te breiden naar Europa en om onze aanwezigheid als de wereldwijde leverancier van telematicaoplossingen te versterken.”

ZTR is een wereldwijde operator die nieuwe en innovatieve oplossingen ontwikkelt voor off-road industriële uitrustingsmarkten, waarbij complexe componenten worden geïntegreerd in gepersonaliseerde telematicaoplossingen voor OEM’s, verhuurbedrijven en vloten van compacte bouwmachines.

In een reactie op het lidmaatschap van ZTR voegde Michel Petitjean, algemeen secretaris van de ERA, hieraan toe: “Naarmate het technologische landschap in de verhuursector evolueert, moeten we actueel blijven en de best mogelijke voordelen bieden aan al onze leden. ZTR heeft een reputatie van innovatie die onze belangrijkste focus van het promoten van het verhuurconcept ondersteunt. Naarmate die visie verandert en groeit, voegt ZTR waarde toe aan de ERA met zijn diepgaande kennis van de technologische vooruitgang in de verhuursector die inspeelt op de behoeften van wereldwijde verhuurbedrijven.”

Overig nieuws