AFI genereert meer dan 1 miljoen aan online trainingsboekingen

AFI Group Training heeft via het merk UTN Training meer dan £ 1 miljoen aan online trainingsboekingen gegenereerd.

UTN Training, onderdeel van de AFI-groep van bedrijven, is een gespecialiseerde leverancier van gezondheids-, veiligheids- en vaardighedentraining voor industrie, bouw en onderhoud met een lange geschiedenis in toegang. Het biedt werk op hoogte en veiligheidstrainingen op 30 locaties in het Verenigd Koninkrijk aan meer dan 25.000 afgevaardigden per jaar

Het bedrijf biedt geaccrediteerde training aan, waar ervaren en volledig gekwalificeerde trainers een breed scala aan cursussen leveren van erkende instanties, waaronder CITB, IPAF, PASMA, IOSH en NEBOSH.

Via de website van UTN Training kunnen klanten profiteren van online reserveringen, directe betalingsfaciliteiten en meest recentelijk van een reeks promotiecodes en kortingen die exclusief zijn voor online boekingen. Wanneer een bedrijf een klantaccount heeft, kunnen ze ook gebruikmaken van de uitgebreide betalingsvoorwaarden, wat betekent dat ze niet meteen voor de training hoeven te betalen op het moment van boeken. De 24/7 site biedt klanten ook de mogelijkheid om alle boekingen en trainingen te bekijken inclusief de boekingsgeschiedenis en geeft live informatie over de data, locaties en het aantal beschikbare plaatsen op specifieke cursussen.

Managing Director Matt Scott van Training Division: “Na een uitgebreid feedbackproject voor klanten hebben we onlangs belangrijke wijzigingen in het online boekingsproces geïmplementeerd. Het is geruststellend om deze omzetmijlpaal te halen en weet dat online boekingen jaar na jaar zijn blijven stijgen.”

Overig nieuws