National Crane NBT50 gemodificeerd

National Crane NBT50 bijgewerkt

Manitowoc heeft een bijgewerkte versie van de National Crane NBT50-serie van 45 en 50-tons telescoopkranen voor montage op chassis geïntroduceerd, de NBT50L-serie met een telescoop van 46 meter en een vakwerk giekverlengstuk van 11 meter.

Er zijn vier modellen in de nieuwe range , de NBT50L, NBT55L, NTC50L en NTC55L van 45,5 of 50 ton en kan worden geconfigureerd om te werken als een NTC model, een hybride telescoopkraan voor montage op chassis. Wanneer geconfigureerd als een NTC, heeft de kraan vier afstempel breedtes , inclusief een voetafdruk van zes meter voor smallere bouwlocaties. Alle kranen in de serie bieden een capaciteit van 4.536 kg met de volledig uitgeschoven giek op een werkbereik van 10,7 meter.

De NBT50L profiteert ook van een nieuw ontwerp, die is geoptimaliseerd om doorbuiging verminderen en de hijscapaciteit te vergroten Andere nieuwe functies zijn een 20-graden hydraulische kantelcabine, een afneembaar contragewichtsysteem, interne kabels met twee blokken, twee camerasystemen en een draadloze windsnelheidssensor.

Bob Ritter, productmanager boomtechnologie, zei: “Met de NBT50L-serie hebben we de door onze klanten gevraagde gieklengte geleverd en het toegevoegde bereik is nog maar het begin – deze kranen bieden ook drie verschillende hijsconfiguraties, verbeterde stabiliteit, hogere toegankelijkheid en eenvoudiger onderhoud, allemaal met als doel bedrijven in staat te stellen om meer projecten te winnen en te voltooien met één enkele kraan .”

Overig nieuws